Om Mutens – Hjælp til hus & have

Mutens – Hjælp til hus & have gør alt inden for græsslåning, hækkeklipning, klipning af buske, ja alt inden for havearbejde. Det har gjort, at der er foretaget diverse investeringer i både bil, trailer, udstyr og maskiner. Dette gør ham god rustet til at servicere sine kunder, og nå sin drøm om at leve 100% af virksomheden på sigt.

Firmaet profil indeholder flere ydelser, såsom små håndværksmæssige- og vicevært opgaver. Hvis nogen skal have hængt en hylde, lampe eller andet op, samlet reoler eller diverse møbler, så er det også noget firmaet kan hjælpe med. Alt i alt så dækker Mutens – Hjælp til hus & have de fleste områder inden for håndværkerfagene.

Det nyeste  som der kan tilbyde hos Mutens ,er vinduespolering, dette er en ny ydelse der tilbydes, da havearbejde er meget sæsonpræget. Derfor har vi, for at det hele ikke skal gå ned i tempo, investeret i grej,så vi nu også kan tilbyde både private og virksomheder vinduespudsning hele året rundt.

[metaslider id=582]

Tilbud til private og erhverv

Der arbejdes for både erhverv og private. Ønsker du et tilbud på en specifik opgave eller et fast samarbejde, kan du kontakte Morten Petersen på telefon nummer: 22860778. Der kan både aftales sæson priser eller en fast pris pr. gang.

Mutens – hjælp til hus og have holder til på Vandstedvej 9, 9800 Hjørring. Der udføres arbejde både i Hjørring og omegn, ja hele Nordjylland.

Læs om vores historie

Morten Petersen startede i  november måned 2015  firmaet Mutens – Hjælp til hus og have op. Morten er oprindeligt uddannet klejnsmed, men havde længe haft en drøm om at blive have- og handyman i Hjørring. Han startede op samtidig med, at han arbejdede på en boreplatform ude i Nordsøen. Dette har kunne lade sig gøre på grund af friperioder.

Morten Petersen drømmer om, at han med tiden, kan blive havemand, vinduespudser og handyman på fuld tid, og koncentrere sig 100 % om sit firma i Hjørring, Nordjylland.