MUTENS – HJÆLP TIL HUS & HAVE TILBYDER BL.A. HJÆLP TIL FØLGENDE

GRÆSSLÅNING OG MOS-BEKÆMPELSE
Lad Mutens tage sig af den faste pleje af din græsplæne. Vi elsker at slå græs og fjerne mos. og ved præcis hvordan det gøres så plænen bliver perfekt.

HÆKKLIPNING
Lad Mutens klippe hækken for dig. Vi klarer opgaven omhyggeligt, professionelt og hurtigt, så du kan slappe af når du har fri.

BEPLANTNING AF HAVEBEDE
Mutens kan beplante og vedligeholde dine havebede. Et flot bed er med at skabe liv i din have og give den et spændende udtryk.

BESKÆRING AF TRÆER OG BUSKE
Mutens klarer tilbageskæringer, udtynding og fældning af havens buske og træer – så kan haven atter få lys og luft.

VEDLIGEHOLDELSE AF DIT HUS
Igennem årerne opstår der småskader på huset. Mutens tilbyder at tage hånd om det meste murer-, tømrer- og malerarbejde - både ude og inde.

VICEVÆRT / EJENDOMSINSPEKTØR
Mutens  kan påtage sig rollen som vicevært. Vi kan tilbyde hjælp til alle typer af udlejningsejendomme, boligforeninger og virksomheder.

VIRKSOMHEDSAFTALE
En flot facade giver et godt indtryk. Mutens tilbyder virksomhedsaftaler med alt fra pasning af grønne arealer, til polering af vinduer.

TRÆFÆLDNING OG STUBFRÆSNING
Mutens - Hjælp til hus & have tilbyder træfældning til private og virksomheder. Vi har motorsave med forskellige længder sværd samt en teleskopsav ( 5 meter). Vi er dækket helt ind af erhvervsforsikring, i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Vi tilbyder også at stubfræse både store og små rødder. Priser starter fra 300 kr inkl. Moms. 

Flishugning er også noget vi gør i, så har du ikke brændeovn så kan træet sagtens bruges til noget fornuftigt alligevel. 

• Træfældning

• Stubfræsning

• Flishugning

• Topkapning

• Beskæring

• bortkørsel af affald.

MUTENS - HJÆLP TIL HUS & HAVE ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DIT NÆSTE PROJEKT. FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

MUTENS - HJÆLP TIL HUS OG HAVE

Vandstedvej 9, 9800 Hjørring
22860778

CVR-nr: 37200026