Erhvervsaftale-old

Erhvervsaftale

Har du brug for professionel service til din virksomhed? Mutens- hjælp til hus og have kan tilbyde en erhvervsaftale med alt fra pasning af grønne arealer, til opsætning af hylder opslagstavler, polering af vinduer eller lignende i Hjørring, Nordjylland og omegn. Man kan sige at vi kan bruges som en slags vicevært og altmuligmand til alverdens opgaver som din virksomhed står og mangler.

[metaslider id=572]

 

Erhvervsaftale vicevært / handyman

Mutens – hjælp til hus & have sætter en stor ære i at alle vores opgaver, bliver udført på en sikker og forsvarlig måde.
Alt i alt kan vi bruges til stort set alle opgaver. I stedet for at jeres virksomhed skal ud og finde flere forskellige firmaer til de forskellige praktiske opgaver, kan vi klare det hele for jer i en samlet pakke.
Mutens – hjælp til hus & have kan tilbyde konkurrencedygtige priser på alle ydelser med en yderst tilfredsstillende service.

Erhvervs virksomheder, ejerforeninger og boligforeninger kan fordelagtigt lave et samarbejde med Mutens – hjælp til hus og have. Vi kan hjælpe med diverse opgaver, såsom småreparationer, pasning af grønne arealer. Vi fungerer som altmuligmand, så i ikke behøver at bekymre jer om det.

Bestil et erhvervs tilbud

Ring til Mutens – hjælp til hus og have på telefon nummer 22860778 allerede i dag og få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på lige præcis det du og din virksomhed har brug for hjælp til.

Ved at lave et samarbejde med Mutens – hjælp til hus og have bliver viceværtsomkostningerne derfor til en variabel omkostning i jeres regnskab, i stedet for en fast omkostning ved en fuldtidsmedarbejder. I betaler kun når i har behovet.

Vinduespolering erhverv

Vinduespolering tilbydes af Mutens – hjælp til hus & have til fordelagtige priser, og vi kan garantere et resultat som er intet andet end tilfredsstillende.

Kontakt os

Mutens – hjælp til hus & have
Vandstedvej 9
9800 Hjørring
Tlf: 22860778
CVR: 37200026
E-mail: muten32@hotmail.com